donderdag 4 oktober 2012


Hier is hij dan mensen, de 1ste blog over het leven buiten België, in het verre Canada! Het heeft een tijdje geduurd, omdat ik eerlijk gezegd niet zo heel veel te melden had. Onze eerste zorg was voornamelijk het vinden van een appartement. 
Na enkele dagen (intensief) zoeken en bezoeken hebben we eindelijk het (hopelijk) perfecte appartement gevonden. Voor de kenners of nieuwsgierigen, het ligt midden in Plateau Mont Royal, één van Noord-Amerika’s hipste wijken. 4143 Rue St Denis is nu ons nieuwe adres! Het is een zeer levendige straat met heel veel leuke winkeltjes, bars, restaurantjes, tattoo-shops… Het ligt op ongeveer 20 minuutjes wandelen van Rue St Catherine (dé winkelstraat van Canada) en de metro bevindt zich op een 10-tal minuten van ons appartement. 

Voor de rest hebben we nog niet heel veel van Montréal gezien, tenzij enkele buitenbuurten waarvan we nu weten dat we er ’s avond niet moeten zijn. We hebben wel al een groot deel van de ondergrondse stad verkend, supercool is dat trouwens!
En, voor de mensen die hier nog niet van op de hoogte zijn, bij een nieuw land hoort een nieuw kapsel vond ik, vandaar een kleine make-over:

Vanaf nu gaan we heel wat meer de stad verkennen en bezoeken en dus heb ik volgende keer vast veel meer te vertellen! 

1 opmerking:

  1. hoe gaat het in canada?
    ik vond je haar mooier lang maar je bent de
    liefste meter xxx
    van julien

    BeantwoordenVerwijderen